Stress asyik kena makan…

Sejak dari zaman bujang mmg sy jenis susah nak makan. Senang ckp tak suka makan. Sy rasa sy sorang je kt atas dunia ni mcm ni. Sy mmg underweight dulu. Lepas kawen pn sy stress selalu xtau nk makan apa,dan mmg takde selera nak makan. Tp berat da jd normal, bkn lg underweight dah..Boleh dikatakan sebulan 2-3 kali je sy mkn nasi. Selalunye mkn mee atau bihun..tapi sejak pregnant ni sy makin takde selera makan. Sy cuba makan utk baby, tp sy stress sbb selalunya sy makan sekali sehari je heavy meal. Now nak kena makan kerap wlopon sy x lapar sbb risau baby x ckup nutrisi..Boleh suggest x suplement supaya sy bertambah selera makan? Bahaya x dkat baby kalau mkn suplemen?

13 Các câu trả lời

sis x tau nk mkn ape..sye ni nk mkn pon terpaksa bercatu sbb kewangan x stabil kdg smpai kne ikat perut😭

1y trước

Maaf sis.. bkn mksud sy mcm tu 😭. Sy pn mmg kurang mkn sejak dr dulu.. tp nk paksa mkn demi baby tu buat sy stress. Sy rasa bersalah kt baby jgk..x sbr nk bersalin wlopon lmbat lg 😭

klo awak jenis susah mkn,try Shaklee pny supplemen mknn tmbhn utk preg mom

sis try minum susu full cream ..

1y trước

InsyaAllah sis, sy akn cuba. Nampak mudah tp sy x terfikir sbb sy jrg minum susu