Mual dan muntah

Sejak dah masuk 9 minggu nie, hari2 sy mual dan muntah. Especially bila masuk waktu maghrib. Normal ke tu?

8 Các câu trả lời

Kita di dalam masalah yang sama...padahal dah makan. perut rasa sebu,Dan mual2 bila waktu petang jer. pagi okay pulak🤔😌

normal. sy start dr 6weeks sampai 20 weeks baru stop alahan. makan muntah. minum air kosong pun muntah

Normal dont worry. Morning sickness tak semestinya pagi je. Saya dua bulan mabuk baru elok

12 mnggu kbwah bdan masih dalam penyesuaian hormon. normal tu puan.jgn stress2 okayh 😊

normal je. sy 17w pun stil muntah2 ingtkn 2nd trimester dh blh rehat dri muntah2 ni huhu

normal.. ikut bdn masing² ada yg morning sickness dia start maghrib mcm saya dlu..

Sy 9w skrg dan sy pun tgh alami.

Normal...