Skincare semasa pregnant

Sejak bru thu pregnant ni sy dah stop pkai skincare saya yg ada retinol. Agak sedih sbb mmg berkesan ngn kulit berjerawat saya tpi keselamatan kandungan tu lgi penting kn.. Ada apa2 lgi bahan dlm skincare yg perlu elak msa pregnant? Bleh sapa2 share skincare yg sesuai utk pregnant? #advicepls

3 Các câu trả lời

Most of anti-acne product mmg tk boleh guna. Utk skincare, cuba cari yg plant based. Ini kena try & error. Sy dari awal stop smpai nk bsalin pun xpakai skincare.

sy xtahu..huhu..3rd trimester baru tau bahaya utk babyy.. seriously xsenang hati..

cari yg berasaskan teh hijau, tea tree, madu, propolis, beras