Rambut gugur dan berkelemumur

Sejak ambik depo sebulan lepas, makin teruk rambut gugur. Terpaksa pakai skaf rambut dlm rumah. Dah macam opah. Pagi teruk, sekarang ni kelemumur makin banyak. Stress! Rasa nak botakkan jak kepala ni. Tiap hari kena sapu bilik sbb sakit mata tengok halus2 helaian rambut dekat lantai. 😭 ada ke cara lain nak hadapi masalah ni?.. ada baca, mmg normal rambut gugur lepas depo, tapi kelemumur ni yg makin bertambah stress.

2 Các câu trả lời

betul sama mcm saya alami.. kelemumur bukan sikit penuh Dan tebal 1 kepala.. rasa nak stop kan depo lps ni😞

2y trước

Sampai skrg ke? Macam mana awak atasi? Atau awak biar kan je

crik shampoo pristine dkt farmasi.

2y trước

Dapat hilang kn kelemumur ke ni