Dugaan sgt.

Sedihnye Ya Allah..berapa hari da bagi baby sy 11 bulan mkn Nasik kosong..minum Air kosong letak gula sikit bagi rasa.. Mungkin tak ada yg dpt bantu saya dari segi apa yg saya minta pertolongan..mungkin mumy² boleh tlg Doakan sy dan baby sy semoga ada Rezeki🤲Amin..terima kasih sudi baca luahan saya..

Dugaan sgt.
17 Các câu trả lời

area mna sis... senng klu ad no acc senng klu ad yg sudi nk mmbntu tlg...

1y trước

sy sabah sis.. sy tak letak no acc sebab taknak org ingat sy scammer.. sy letak hp number je utk org contact sy tanya ape².. nak bukti ke apa sy boleh tunjuk.. lps tu kalau nak tlg Alhamdulillah... 🙂

ini mommy yang post tanpa nama pa cam tau scamer pa bukan

puan duduk area mana ya? saya boleh dtg rumah bagi bantuan

1y trước

sabah sis...keningau

semoga dipermudah urusan

1y trước

terima kasih sia.. amin

Area mana ni sis?

1y trước

sabah

Suami sis mana ya?

1y trước

sy ibu tunggal sis.. tk nikah pun..🙂

Puan area mana??

1y trước

sabah....