Ibu mengandung

Sedihnya..terlebih naik berat badan harini..19/4 49.9,,4/5 49.9 statik..sterusnya18/5 51.8 harini 2/6 53.8 ..smua tu bru 4 kali mae klinik sbulan la katanya..kira seluruh utk sbulan sptutnya 2 kg je naik.sy tlebih 3kg.nurse kata sptutnya 2 kg je huhu..jd nurse bg 1mggu 2kali kene g cek darah sblm jumpa doc..kakak2 smua mcm mn cara nk bg brt bdn bg stabil eh? Nk bg berat naik 0.5 je utk smnggu gtu..bleh kongsi cara x?

1 Trả lời

mungkin sis boleh kurangkn portion makanan. amalkan suku suku separuh.