Baby saya positive covid

Sedihnya rasa tengok anak saya demam, batuk, tak selesa tidur. Tak nak minum susu. Ibu ibu kat luar sana ada tips tak nak jaga baby covid dan cepat elok 😭 #bantusharing #ingintahu baby saya baru berusia 5 bulan

3 Các câu trả lời

Allahu, semoga sis kuat, Saya 3 minggu lepas kena, tapi baby saya 5 bulan tak kena, tapi dia selema batuk, demam tak ade, susu okey, tapi kita pulak rasa sedih rasa struggle, dengan 24 jam pakai mask. Masa selsema anak saya tu, saya spray sterima, dalam setengah jam saya sedut pakai sedut hingus tu, lps tu batuk tu saya bagi mandi hari lemon, hari2 saya bagi dia. Alhamdullilah okey. doc kata baby saya kuat, sbb tak jangkit n tak demam pun, Allah, pdahal saya suami n mak saya kena🥹

y penting cukupkan cairan dlm badan bb..klau bb xnk minum sndri..gune shringe..mnd dgn kerap..blh gune lemon..sapu dada blakang tapak kaki dgn mnyk

Moga2 baby awk cepat baik hendaknya, aminn