Baby Tahan Nursery

Sedihnya hati bila baby kena tahan nursery sbb jaundice😭 ibu2 blh x bagi kata2 semangat dkt saya,,baby da 1hari dekat nursery 😭 hospital blom kol lagii🥲

1 Trả lời

kenapa sis tak kena warded sekali dgn baby? anak pertama sy kena warded 4 hari,anak ke 2 warded 1 hari semua sbb jaundis. tp sy warded dgn baby. sis kuatkan semangat ya,memang agak sedih bila berjauhan dgn baby. tp fikir positif ja,semua ni utk kebaikan baby