kdang sedih,bila beranak kita bertrung sndri,bla lahir kita pn jaga sndri,ada suami pun buat x tw ja

1 Trả lời

suami culas jaga ank ye.klau camtu ckp kt suami sorg jelh ank..

10mo trước

xpe..fhm.mmg letih dlm pantang ni.klau blh nk emosi ngn fizikal terjaga..betul ckp awk..sebenarnya kerja bkn alasan sbb tanggungjawab jg ank kena bersama.contoh die blk kerja giliran dia rehat kejap n lepas tu bg awk plak rehat dia jg ank.kdg lelaki ni x nmpk n ambik ringan pasal ni.ape pun mommy kena kuat sbb nk arap dia nk mmbantu ssh..mcm tukul ketuk paku..skali bgtau..skali bergerak..lg kite marah lg ati kita y sakit..emosi blh terganggu.sy doakan urusan awk d permudah oleh Allah