Missed Miscarriage at Week 10

Sedih tak terkata...kndungan ke3.. keguguran ke-2.. tahun lepas gugur 14wk... Now 10wk..baby no heartbeat size scn 6wk... Another 2 weeks doctor nak D&C...umur dah 36...ada harapan lagi ke utk pregnant ni...? Anak 1st 9yo... Mcm2 dalam kepala...sedih, give up, takut, risau smua ada...huhu

3 Các câu trả lời

sabar ya, sya dah umur 44 tahun,anak paling bongsu 12 tahun,2021 pernah miscarriage, kantung kosong .. sedih juga tapi sya redha mungkin Allah blum bagi rezeki,Ingatkan sya tak dapat mengandung lagi kan faktor usia.. mula - mula tau mengandung takut juga kena marah oleh doktor, doktor akan cakap bla.. bla.. bla.. tapi sya dgr masuk kanan keluar telinga kiri, sbab kita tidak tau Kalu Allah mengizinkan kita punya zuriat lagi ,Insya Allah . adik boleh mengandung lagi.Anak pertama sudah 17 thn, kedua 15 tahun, bonsu 12 tahun, sya pun berdebar debar juga mcm perasaan mengandung pertama dulu, sekarang sudah 12 week , semoga kandungan baby membesar dgn sihat.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sama macam saya. Next week kalau tak keluar lg kena d&c. InsyaAllah boleh. Ramai je kawan2 saya umur 40 pregnant lg. 😊

Sbr ye.. Sy ank 1st 1y9m..kndungan ke2 keguguran mse hamil 4-5w..kndungan ke3 skrg nk msuk 8w..moga ad rezki kli ni..