Saya silent miscarriage

Sedih rasa nak reset semula apps ni, sy dah miscarriage 🥹

3 Các câu trả lời

Tahun ni saya dua kli gugur, bulan 4 and 7, sedih sngt, Allah yg tahu mcm mana perasaan tu, emosi sngt2 smpai rsa down, so lepas sebulan gugur kali ke dua, sya kuatkan semgat, buzykan diri dgn aktiviti2 zumba, bnyak aktiviti yg terapi diri,ckp dgn hsbnd, kata nk prgannt balik tahun depan la, tup tup bulan 10 tak datg period, Allah nk bagi tahun ni jugak, pdhal dgn hsbnd rancg sndiri, seblum ni sya prgannt first kntung kosong, second kantung tak mmbesar, so mmg gugur, tapi yg kali ni prgnant, Allah bagi rasa ada scan nmpak janin n ada heartbeat, baby besar ikut usia kandungan, Allahu tak terkata sya. Jangan sedih2 sis, percaya rezeki Allah tu. jangan telampau pikirkan sngt lepas gugur ni, Insyallah ada rezeki sis lepas ni, percaya lah🥰

2y trước

Saya tak kena D&c sbb keluar hbis clear, yng first teruk jugak bleeding pnuh blik air, smpai nk pngsn. Yang second cuma bnyak je😥

Jangan risau sis, at least kita dah tahu kita mampu pregnant. Nanti lepas 3 bulan boleh cuba lagi. Kuat dan positive ok 🥰

Moga sis tabah. Moga ada rezeki anak lepas ni. Aamiin