Anak keliru puting

Sedih hati bila anak baru 26 hari dah tknak isap di bdn..awal time kat hosp nak je even tk keluar susu kesian lapar trpksa bg botol kejap & now dah sedap botol ..tk tahu nk pujuk mcm mna..bila paksa nangis mcm org buat huhu tp risau kalau tk bg nnti susu drop..bila asyik pump puting dh sakit & penat sgt anak makin besar makin kuat menyusu huhuhu.. mcm mna nk buat anak isap di bdan smula ye ??? Ada sesiapa punya masalah mcm saya tk ? #firstmom #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

awak follow ig nyusoo.official atau ig nadmasrom. diorang ada share cara untuk anak df semula

2y trước

Ohh okay2 baik tq share 🤗