Emotional mom

Sedih bila husband ckp yg bkn2 mse mrh...sampai sye nangis pun die biar je..muntah die biar sye sndiri...

3 Các câu trả lời

Sabar momy, ujian masa pregnant besar pahala. Cuba sebelum tido slow talk dgn suami, minta dia peluk and awk peluk suami(sama2 peluk) baca doa utk suami syg kan isteri, tiup kt wajah dia time dia tido insyaAllah doa isteri mampu mengubah suami

Awak tak emotional. Suami awak yg bermasalah. Tak pedulikan pengorbanan isteri yang sedang mengandungkan zuriat dia. Sy faham sgt. Memg normal kita mengandung ni nakkan perhatian lebih sikit. Nakkan suami yg boleh bagi kita semangat.

bukan awak yang emotional tapi suami awak yang bermasalah

2y trước

Betul tu sis. Kadang sedih sangat dengan perangai segelintir lelaki. Kalaulah Allah cipta lelaki pun akan dapat rasa separuh daripada kesakitan kita ketika mengandung n melahirkan ni. Mesti dia lebih menghargai. Hmm tahla sedih sgt.. Mengandung, melahirkan bukan mudah.