Hai semua.

Sedih bila husband ckp kwn yg kahwin lewat 2/3 bulan dri kami dh ad ank dan otw second. Kadang nk kuatkan diri sendiri yg ni rezeki Allah bagi. Tapi kadang ii sedih juga . Any kata ii semangat?

14 Các câu trả lời

Tak payah down2. Lain orang lain rezeki. Org lain rezeki anak, kita rezeki masa. Masa utk diri sendiri, masa untuk berdua bersama suami. Just enjoy the flow je. Happy 2 je InsyaAllah rezeki tu ada

enjoy je dulu dgn kehidupan skrg ya sis,insha Allah ada rezeki nya nanti, jangan fikir sangat,enjoy dan tenang2 je….

Hai sis, bole cuba usaha berubat moden untuk cek situasi kesuburan suami isteri.. jangan putus usaha ya

sabar ye sis..sy dan suami, 12 tahun mnunggu..ni dh masuk minggu ke 29 dah🥰