Gabungan Nama anak perempuan huruf A dan M

Sedang mencari nama untuk anak perempuan yg dua nama bermula huruf A dan huruf M

39 Các câu trả lời

Assalamualaikum, Tahniah atas rezeki anak, semoga dia menjadi hamba Allah yg solehah. Aamiin. Ini adalah cadangan sahaja. Aleesa Majidah Aleesa - dilindungi tuhan Majidah - Mulia, dihormati. Sebaiknya, rujuk lah pada yg lebih alim / pakar. Lebih afdal kalau kita minta org tua / mertua kita cadangkan nama anak. Semoga dapat keberkatan mereka. Org tua2 dulu elakkan letak nama anak lebih drpd 1, supaya anak perangai baik. Selain drpd maksud nama, sifat huruf dlm jawi juga mempengaruhi sifat anak. Larangan yg org tua saya pesan, jgn gabungkan nama suami dan isteri, supaya anak senanv dididik. Apa2 pun, rujuklah yg lebih tahu. Wallahualam. Semoga bermanfaat.

Ariana marrisa Amirah malisa Alya mikyla

Alisha Marissa.. Nama anak kwn sy 😂

Aisya Melissa

aliya maisarah/ amalina maisarah

Anggun Mikayla my bby girl

aisya medina alya marissa

Ameliana Maira..hehe

Adellia Marissa..❤️

Anna Marie, Anne Marie,