Kandungan enam bulan tpi tak ada pergerakan hanya degupan jantung normal ke

3 Các câu trả lời

Selalu 6bln da rse sis... sy dr 18 week da rse.. tp setiap org xsme sis.. tp mcm xnorml 6bln masih xrse baby gerak.. klu sis was2... g scan la kt klinik... sy 25week 6d pn baby aktif da...

6m dah ada pergerakan, tp myb sis tk rasa. perut tebal pun kemungkinan. klu risau pergi check ye ☺️

4y trước

doa kan sya ye semuanya mommy²

pegi klinik/hospital check dgn doctor..sometime mommy tak rasa

4y trước

kelmarin risau btl sya sbb degupan jantung pun tak ada tpi alhamdulilah sekarang kembali normal doa kan sya ye sis