Due : 18/6/23

Second last geraham pecah dan berlubang. Hai mommies, ada yang punya masalah gusi atau gigi sakit berdenyut masa pregnant ni? Saya dah ambil kalsium sebiji sehari. Tapi masih sakit. 😞 ni kat office berdenyut2 sangat. Berapa biji boleh ambil ya? #SecondPregnancy

2 Các câu trả lời

Boleh jumpa dentist utk tmpal. Sy sblum pregnant gigi x than sjuk2. Skrg ni sjuk2 tahan pulak gigi. Panadol boleh mkn 2 biji utk tahan sakit. Selebihnya tnya dr utk rawatan tahan sakit.