Kalau keluar lendir tapi xde darah tande jga ye tu, dan kerap mengeras esk dah 38 mggu? Due 7/9

Second bby

2 Các câu trả lời

Sama kita. Ada kluar air dan lendir tp tkda darah. Air Tkda la bnyk mana basah jga sluar dlm kita. Vagina sakit mcm kena cucuk2 , tak berani lg ke hospital takut Blum ada bukaan hehe

Boleh jd tanda bersalin jgk... sy pun due 5/9.. skrang 38weeks..ank second jgk tp belum tande ape lagi... semoga dipermudahkan urusan bersalin... 🤲🏻🙂

2y trước

Baby kerap mengeras jgk.. pastu slow je gerak... dah bgn kan pun xnak.. syok tido... 😂 sabar je la kan... 😅semoga dipermudahkan urusan bersalin awk nnt.. 🤲🏻😉