Disangka hamil

Sebulan lebih Tak datang period.di sangka telah hamil.excited Dan gembira.tiba2 keluar darah yg banyak.koyak koyak koyak koyak..remuk hati..musnah harapan..

2 Các câu trả lời

Hai sis, bawak istighfar. Bertenang. Rezeki akan sampai tepat pada waktunya. Saya ttc 2thn baru dpt rezeki baby & keguguran byk kali start kahwin. Baru-baru ni keguguran kembar 4 kemudian bln dpn Allah ganti dgn yg lain. Sabar je. Allah bersama orang-orang yang bersabar.

3y trước

Sis bersama suami setelah berapa lama keguguran?

insyaallah ada rezeki nnti