tukar vitamin.

Seblom buat buku, dtg klinik, misi bg stock vitam yg 3 tu.. smetara nk tgu buat buku mmg mkan semua. Arini cek hb, cantik so da boleh stop mkn yg aritu bgi. Skrg kne mkn yg ni 1 je sb satu je da complete. Hrp2 hb maintain. Haish... lpas ni nk ngadap air gula la pulak.. lusa je ...

tukar vitamin.
2 Các câu trả lời

wajib kan sis , mnum air gulaa untuk detect kencing manis . 😫 aduh tak pernh mnum lagi ba .

4y trước

alahai , saya yg takut dgr org mnum air gulaaaa .

Gula tu sis Knp B . sya punya NR pula .

4y trước

Tadi misi visit umah.. check urine.. dia cakap bagus.. so B tu baik or bagus kot. Misi ni rak tulis nr kot.