Scan KK lg Canggih ?

Sebelum nie pg klinik siti masa 4w langsung xnampak, pg lg 9w nampak kantung samar2 je, td pg buat buku pink 9 w 4d dkt kk Alhamdulilah doktor letak je scanner dkt perut dah nampak baby dan nampak heartbeat ? satu sen pun tak bayar, 2 kali pg klinik siti rm140, 1st pg langsung xdpt gambar yg 2nd pg dpt lah sekeping gambar kantung je ???. So yg byr tak semestinye bagus dan yg free tak semestinye tak bagus. Untung betul rakyat Malaysia ???????

1 Trả lời

Memang , ikut klinik . Kalau lama maybe scan yang dia guna tak latest version . Saya pernah scan yang dia punya warna kelabu background tu sama je warna kelabu bahagian rahim tu . Tak jelas .