Berdarah selepas buang air besar. Ingatkan terkencing, rupanya darah, normal ke tu. Sy skrg 23 weeks

sebelum ni pernah gak bleeding, tp mcm biasa mmg brpa jam je. tak smpai sehari bleeding tu. siapa ada msalah mcm tu? #firstbaby #ingintahu #firstmom

4 Các câu trả lời

Ibu better pergi ke hospital jumpa doctor, jangan delay and kalau berdarah x normal. Let doctor do a thorough check up for you.

2y trước

Don't worry, just jangan buat kerja berat or angkat berat. Perlukan rehat and bedrest if can.

Hi sis. Macam mna sekarang? Macam alami masalah yg sama.

pegi hospital.

cek hospital