baby songsang

hi, sebelum ni baby saya songsang..sekarang dah 36 weeks..alhamdulillah baby dah tak songsang... persoalan saya, Adakah berkemungkinan dia akan songsang balik ?

2 Các câu trả lời

Saya pernah tanya doc dia cakap kalau 36 week tu dia akan stay kat mana dia duduk so means tak kan berpusing balik . Insha allah sis . Sentiasaa cakap ngan babyy

Boleh je dgn kehendak Allah. Teruskan banyakkan sujud dan tidur mengieing ke kiri