Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Các câu trả lời

Awk boleh beli sndri alat bacaan kencing manis ni. Or else boleh je gi farmasi cpt sikit dr gi kk. Byr dlm rm3 cmtu. Depends farmasi. Sy dulu buat every 3w

4y trước

Okay 👍 jgn time bsp je control mkn tau. Kena hari². Smg dipermudahkn urusan 😊