hi mommy my HB 11 ada tips tak untuk naikkan?

sebab tadi dokter marah HB LOW #newmom #firstmom #bantujawab #bantujawab

3 Các câu trả lời

mkn buah jambu atau buah delima,kismis kurma bayam atau apa2 yg tinggi zat besi,kurangkn mknan dn minuman yg ada kafein,hb 11 cukup2 je jd ada nurse yg akan bising jg risau mkin turun,

2mo trước

kalau pati delima gulsan tu boleh tak ambil? sy delima ni kurang sikit sebabkan biji terlalu banyak dgn gigi belubang. bila masuk celah gigi belubang tu mmg auto buahtu ketepi

hb 11 bukan borderline cukup cukup ke? bawah 11 baru low kan? saya dulu dapat 11 doktor kata ok dah sebab selalu 10 kebawah je

2mo trước

entahlah tadi dia bising marah marah sebab HB 11 dia cakap dia nak 12