Jom komen shopping mall yg ada nursing room.

Sebab nampak ada ibu bertanya cara menyusu di mall, menarik saya untuk buat survey... Kita pun boleh ke mall yg mesra penyusuan susu ibu. Jom komen mall mesra penyusuan susu ibu di tempat anda.. #ingintahu #bantujawab

12 Các câu trả lời

selalu mall besar ada nursing room siap ada toilet budak yg 🚽 dgn sinki pun kecikkk aras budak2. ada jgk baby room siap sedia pampers free lg. nk mention nama mall, lupa la plk dah selesai bf journey. banyakkk mall dulu gi johor melaka cameron kl, walau sentiasa bwk nursing cover tp selalu mmg menyusu dlm bilik je. tp yg part tak best, bilik elok dah kerusi selesa semua, tp selalu bilik speaker mall pasang lagu kuat dgn lampu terang, takde adjuster asing dlm bilik, jarang2 la jumpa mall yg blh adjust sdri

17h trước

betul.. tahu jadual susu anak insyaallah tenang hidup, nak jalan jauh pn camtu, tengok jam, dah sampai timing confirm rengek nk susu

JBrian’s here 🙋‍♀️ 1. Toppen ✅ 2. Ikea ✅ 3. MidValley Southkey ✅ 4. Komtar (poor facilities, not recommended) 5. KSL JB (poor facilities too, not recommended) 6. Aeon Bukit Indah, Tebrau & Dato Onn ✅ 7. Sutera Mall 8. JPO 9. R&F Mall ✅ Mall lain not sure but these malls yg i selalu pergi. Yang ✅ mmg fav ❤️

19h trước

😀👍

Baru2 ni pergi AEON Maluri, memang lurve sangat 🥰 baby room dia ibu bapa boleh masuk tapi nursing room tu dia buat section asing dan khusus untuk ibu2 sahaja. Jadi, para bapa boleh tolong tukarkan lampin baby dan ibu2 tak perlu risau df dekat nursing room, okay? Dan ada toilet untuk kids jugak. Lurve lurve lurve ❤.

sunway pyramid..terbaik nursing room dia.. siap ada cuckoo utk kita bancuh susu... ada air purifier.. ada bottle cleanser/body lotion utk baby jgk.. budak besar sikit dorang sediakan kids toilet dan playroom ..

7h trước

LG1 sis. Leo's Junior Kids Toilet & Baby Room

Seremban: Lotus's Seremban Jaya & Seremban 2. Rasanya semua Lotus's ada. Mydin, Senawang. Seremban Prima (Parkson) AEON Nilai. Ni yg biasa saya pergi. :)

19h trước

Ya, Seremban. Ha'ah. Mydin S2 pun ada. 😀Ya, memang menarik nursing room AEON Nilai

Mall yang saya selalu pergi Suria Mall, KLCC TRX, KL Pavilion, KL Pavillion, Bukit Jalil Mytown, Cheras Sunway Velocity, Cheras KL East Mall Tropicana Gardens Mall, PJ

7h trước

👍😀

kalau dkt pulau pinang gurney mall dalam parkson situ tiptop , komtar ada tapi sedihhh nau rupanya , kalau Kedah aman central ok2 la boleh untuk bf

Sy bawa nursing cover n menyusu ja mana2 … org tgk pelik tp baby kenyang yg penting 🤭

9h trước

Anak saya anak setahun lebih hingga kini banyak bergerak dan tak fokus kalau ada gangguan semasa bf. Tak sesuai bf dgn nursing cover di mana2.

Ioi puchong, ada cuckoo, bilik asing dengan diaper change, dan night light

9h trước

Wah ada night light 😍

setia city mall lotus setia alam aeon Bukit raja

9h trước

👍😀