hospital mana bagus andorra @ kpj kajang

sebab ini ank first rasa risau pon ada. so nk tnya utk org yg pengalaman bersalin dkt hospital andorra/ kpj kajang. sbb baca review ramai ckp andorra selalu ramai .

3 Các câu trả lời

Andorra mcm lg best bila tgk..tp Kpj kjg pun ok..adik sy ari tu bsalin situ..ok selesa je blik dia ddk sorg..suami bole tido katil sbelah..ada toilet jgk dlm blik dorg..mknn pun bole plih ada menu yg disediakan.labour room pun tgk cntik je..nurse2 n doc pun ok jgk..

4y trước

mana kpj ke andorra?

Saya bersalin di hospital Andorra, layanan 5 bintang. Doc & midwives semua baik2. Makanan sedap. Alunan ayat Alquran sentiasa di pasang.

Kpj better