hai mom ada tak ada yg suda makan? nak tanya macam mana mau tau baby tu nak makan atau tidak ?

sebab my baby 6bulan first time mkn and mcm mna mau tau dia kenyang klau smsa mkn?

1 Trả lời

Sy bg ikut demand. kdg 4 suap, 5 suap. bgantung...klu bby tak reject, bg sahaja. cuma kena beri dia air masak secukupnya supaya nanti dia tak sembelit

10mo trước

Bagi air masak secukupnya tu macam mana? berapa ml? bagi dengan sudu atau botol?