P scan tapi baby kepit pula , momy ada pengalaman tak kalau baby kepit selalu lelaki kha pompuan?

Scanbaby7w

8 Các câu trả lời

scan detail dgn scan 3D,baby tak tunjuk pun. Tp Dr ckp kmungkinan perempuan sebb msa details scan takde ciri2 lelaki. Alhamdulillah keluar perempuan. Kwan sya pun, baby tak tnjuk. Last2 kluar lelaki. Tak kisah laki ke perempuan, klau baby tak tunjuk, bli warna yg dua2 boleh pakai. Yg penting baby sihat, bersalin mudah. Klau nk beli specific jantina, beli lpas baby dh kluar. Tak pyah dgr ap org ckp, maybe laki atau pompuan, klau org kata, perut awak nmpak mcm laki lpastu awak berharap laki, yg kluar prmpuan, awak akan rsa sedih n kecewa? minx jauh dri pemikiran macam ni. ada org yg usaha nk anak, tak mengandung lagi. Usah dititikberat pasal jantina ni.

dr belas2 week doc scan ckp laki...msuk 26weeks pon ckp laki...29weeks p kat scan kt doc lain doc ckp xnmpk sbb kepit tp doc kata mcm nmpk ad buah😅 mybe laki...fmly in law smue mcm excited dpt cucu laki brg pon byk utk baby boy whc is biru😆 tggu 34weeks nt utk scan lg hrp baby tnjukkan jantina...xksh bby laki ke pmpuan...baju pun baby bole je pkai laki ke pmpuan...nt da besa skit bole bli lg bju

macam baby saya la😂 2kali scan tak dapat tengok sebab baby kepit katanya waktu tu 28weeks.. 30sampai 35weeks dapat scan kat kk 3 kali sebab mulanya misi cakap baby songsang so dapat la scan 3kali.. 3kali scan 3kali saya tanya baby boy ke girl pastu doc kata girl 😂

ha'ah la scan 7week mana boleh nampak jantina,saya scan 8week nampak seketul mcm daging je, bentuk pon xde lg..skang ni dh 6bulan pon doktor belum scan tengok jantina lg..ke sis ni typo??😅😅😅

scan apa je sis 7w tu. 7w tu nmpk kantung je. kalau baby kepit scan lagi lah. mana ada fakta baby kepit tu laki ke perempuan

scan 20w..doktor ckp nampak mcm girl..scan 28w..baby kepit kaki plak..xnampak..scan 32w..terang2 nampak boy...😆😆😆

7w mgu mne nk npk sis😂nk npk jntina 4 bulan ke ats bgntg pd keadaan bby tu😂😂😂😂😂

7 weeks atau 27 weeks???????