9 minggu takde dengar jantung lagi..

Scan perut kali pertama doktor kata tak dengar jantung baby.. Diam je.. Allahu risau sangat..doktor suruh repeat scan lagi 2 minggu 😥harap2 baik2 jee.. 😣#firstbaby #1stimemom #pregnancy

3 Các câu trả lời

assalamualaikum puan. macam mana puan skrg? baby ok ke? saya pun macam kes puan jugak. tadi scan 9 week ada jatung.. tnya Dr ada dengar jantung tak? Dr kata kecik lagi kut minta dtg lagi 2 minggu

2y trước

Saya keguguran 12 minggu..pendarahan & memulas perut.. Alhamdulillah selepas sebulan keguguran Allah gantikan balik.. Sekarang dh 32 minggu 🥰

Saya doakan semoga awak dan bayi dalam kandungan selamat dan baik2 je. Semoga dipermudahkan urusan ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

4y trước

Sama2 ☺️

baby di dlm ada x sis?

4y trước

In shaa allah aamiin.. Tq sis 😊