Degup jantung berhenti.. Janin berhenti membesar..

Scan pertma sptutnya 7w tapi scan 6w lebih.. Heart beat tkde.. Repeat 2w still size 6w..hmmm..kdgun prtama blighted ovum.. Kedua ni jdi kes cmni pula... Skrg sptutnya 8-9w dah.. Skrg tggu dia keluar sndri bgi masa 2w lgi.. Tak keluar trpksa serah diri kt hospitl semula... Hmmm sedih betul.. Tanda nk gugur tkde lgsg.. Doktor ckp kantung msih elok sngt... Cma bby je dh stop mmbsar...

1 Trả lời

sy pernah kena mcmni. kantung mmbsr smpai 15w. bby growth and heartbeat smpai 10w sahaja. turun sndri slps beberapa minggu bleeding on off.

9mo trước

bgantung sbb sy start spotting 13w. tp dktr masih nk pantau lg sbb sy pregnant kembar masatu. dh dpt date repeat scan baru mula xsedap perut and spotting makin kerap. ngam2 2 hari sblm repeat scan turun semua..sekali kantung, janin. habis lantai bilik air penuh darah.