Janin tak kelihatan

Scan dah 12 weeks tapi janin tak nampak . Normal ke? 😔

Janin tak kelihatan
24 Các câu trả lời

xnormal....buat la tvg melalui bawah...klu xde jgk, xde rzeqi la...sy pun prnah mcmtu last ckup 12w ggur sndiri kt umah...

3y trước

pegi swasta pun boleh utk buat transvaginal scan..

sy baru scan semalam 10w ... aktif giler baby gerak sana sini smpi susah doktor nak ukur !!

Kalau ada kantung dgn jantung... Normal sis... Sya 7 minggu haritu dh nmpak kantung dgn jantung..

sis nampak kantung x??sy 7week tp xnmpk kantung dan janin😭cet darah usg 2100..pening dibuatnya😔

3y trước

kantung ada nampak.. sama la kita kdg pening pikir apa sbnarnya jadi

Patutnyaa da nampak janin..Moga ada rezeki sis gan kandungan ni..Doa byk2 ya🤗

4y trước

Tulah doktor pun kata patut nampak janin dh 😔 Terima kasihh❤️

sama pengalaman pertama Sy dlu 13w kosong. dpt tarikh dnc terus.

4y trước

Sy dlu pon xde bleeding apa. lg tk boleh terima hakikat dri scan 8w nmpk kantung je. tvs pon kantung jugak. Sy doa je pujuk. sehari sblm tarikh tu keluar terus semua. xde dah kena cuci rahim

Saya 12 week dh nmpk semua sis..semoga semua nya baik2 yaa

4y trước

inshaa Allah moga mogaa.. Terima kasih..

Sis maaf tanya kandungan sis selamat sampai lahir ya?

2y trước

sis preggy dah berapa week?

x normal 12w spttnya da ada penampakan janin...

4y trước

betul.. saya redha apa jadi😊

12 weeks xnampak janin xnormal. Blighted ovum

4y trước

Kandungan xmenjadi, kantung kosong