Kandungan Sy 10minggu,tp skrg sy kerap sakit bahagian kanan perut...

Sblm ni perut sy mengeras je belah kiri,smlm da pg klnt dktr scan bby okey..dan skrg sy sakit perut PLK bhgian kanan ni,AP sy nk buat ye??sp pnh kne MCM ni..normal ke awl kehamilan MCM ni

3 Các câu trả lời

Normal.. Jangan lasak. Jaga pemakanan. Jaga postur dgn betul sesuai kehamilan

3t trước

KLU sy jalan sikit je da sakit,xbolh penat lngsong n berdiri lme PON xbolh...KLU sy baring je,ok PLK...tu sy risau tu,sy ad ank 2org nk htr sklh ,yg kecit tu 4thun meragam je PLK...harap sgt bby okey,xdebyg serius...

samaa lah , saya pun 10minggu. perut bahagian kiri slalu sakit

3t trước

sy belah kiri mengeras je,belah kanan sakit...

baby nk membesar