Sis nak tumpang tanya sat klu nk elakan drpd sakit kuning utk anak nak buat ape yae sbb sy Mengandun

Sbb sy mengandung sis sbb takut nnti anak ada kuning ke blhx mkn buah durian belanda

1 Trả lời

Macam mak saya , suruh minum air kelapa masa 7 bulan sampai la bersalin . Katanya dapat cuci bagi kulit baby bersih , elakkan kuning . Dan saya amalkan jaa . For durian belanda saya tak biasa dgr lagi . Sis boleh google cari kebaikan air tersebut . Kena banyak mencari sebab lain orang lain badan dia reflex sesuatu benda .

2y trước

btol sis Tq for info sis yeale pasai tkt nk mkn atau nk minum susu air kelapa ke tkt sbb xbiasa anak 1st