Hey mommy nak tny ada x sesiapa yg kne gdm? Time bersalin norm ke czer?

Sbb doc kata baby nmpk bsr Dan air ketuban lebih

1 Trả lời

Sblum sy kena gdm sy jaga makan sy. Sy kena gdm mau dekat due sdh. Gdm sbb air ketuban trlebih skit shja kata Dr pakar berat baby tak besar sgt dlm kandungan time tu masuk 8 bulan sdh. Risiko dia sama ada baby tu brpusing ke atas blk. Delivery seminggu lebih awal drpd tarikh jangkaan. Alhamdulillah sy brsalin normal.

2y trước

InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti. Aamiin yra 🤲