Recorder di rumah pengasuh

Saye nak share pasal pengasuh saye. Saye hantar anak saye dekat die dari umur anak saye 4 bulan sampai lah sekarang anak saye dah 1 tahun 8 bulan. Mase sebelum ni takde masalah ape pun. Tapi sejak beberape bulan ni die macam tak okey sikit jage anak saye. Setiap kali amik anak, msti ade kesan lebam pade anak saye. Tapi die beritahu ank saye jatuh dan sebagai nye. Baru2 ni saye ade beli recorder letak dalam bag anak saye tapi pengasuh tk thu. Selame seminggu saye letak recorder tu saye dengar die marah2 anak saye dan macam pukul anak saye. Sayu hati bile dengar anak saye nangis. Saye cakap dengan die ade ape2 masalah ke jage anak saye, anak saye menakal ke buat die tak senang atau susah die nak buat keje. Tapi die cakap okey je anak saye tak susahkn die malah die cakap anak saye behave. Saye amik keputusan last bulan ni saye keje dan duduk rumah jage anak. Pastu die macam marah saye sebab saye dah tak hantar anak saye dekat die. Btw die memang jage anak saye sorang dan die takde anak lagi. Salah ke ye saye letak recorder tu ?

14 Các câu trả lời

klu pengasuh tu mmg jaga ank kamu sorg saja, bg sy tak salah for your record. if anything happens, ada bukti. i will do the same thing also

Rasanya lebih baik Puan hantar anak ke Taska yg berdaftar. Bahaya kalau hantar pengasuh yg biasa utk jaga.

2mo trước

Then cari lah taska lain

mngkin dia ada mslh depress..dah ada bukti mcm tu baik pun cari pngasuh lain kesian ank.

mana awak beli ek recorder tu? hehe

2mo trước

Shop*e sis.