Ramai ke due bulan 10 ni...mcm ramai je,😄

Saye due19/10 ,,,#firstbaby #firstmom #ingintahu

5 Các câu trả lời

sy due 28/10 tp dah selamat bersalin pada 22/9...tanda bersalin,pecah ketuban...baby pramatang 35 week dgn berat hnya 2.3 sja...

2y trước

yaa😅

sy due 15/10 tp skrg mkin xslesa sakit pinggang, rse mual, perut memulas, cirit birit dan bdan letih asik nk tdo je..

2y trước

hah tu la de bce kt google jgak tu tnda² nk brslin, perut pon dh trun nie.. hrap dipermudahkn lah brslin nty.. aamiin

saya due esok sis 5/10 tp takda turun tand lg. Just baby mengeras je. Doakan saya bersalin normal dan mudah

2y trước

harap² urusan kita dipermudahkan ye sis Ain

saya 23/10 tapi asik cirit birit je perut selalu mengeras ngiluuu 😫

aik mcm mana boleh ada dekat birthclub bulan 9 ni 😂😂