Awal sangat ke ?

Saye baru 16 week tapi rase geram je nak beli baju baby lagi2 yang jual dekat tiktok shop sebab comel2 baju die. Nak beli rase macam awal sangat. Berape week ye sesuai beli barang baby ?

13 Các câu trả lời

sy tak de semangat lagi la nak beli barang baby. tggu ddia menendang dulu. sbb pernah keguguran. so tkut nak berharap lebih. tggu baby besor sikit la. hehhe tapi pilihan masing2 boleh je nak shopping awal

beli je la x de masalah pun.. sikit² lama² jadi bukit.. sy pn beli sikit dulu setiap bulan.. klau nk beli semua terus mmg rasa keluar mcm air.. so beli siki² tak rasa sngt duit habis..

Sy plan bulan 5 bru start beli brg baby sikit2.. sy dgr nasihat dari ibu dgn kakak.. awl2 jgn beli lg.. better 5 bulan ke atas start beli sikit2..

Tak awal pun, beli je sikit-sikit. Nanti dah masuk 3rd boleh rehat-rehat. Saya pun belum beli lagi, banyak sangat pilihan sampai rambang mata

dah boleh start plan n beli barang sort botol susu, stroller etc. bj bj time 3rd trimester. nanti xde la mengejut banyak berbelanja huhu

sy dh beli sikit2 dah sejak tau mengandung. bukan ape, nak beli lumpsum mmg idok la. jadinya beli je sikit2 time gaji. senang hehe.

Saya belum rasa nk beli lagi, nak tunggu scan dan confirm kan jantina dulu baru nk beli, sbb nk beli ikut wrna jantina hihi

beli je sis 🤭 saya pregnant 3 bulan dh start beli barang baby. beli barang sikit2 takde la terasa berat sangat belanja

cam sy , sy beli jenis unisex punya . Beli keperluan lain pulak . Sikit ii tambah . comfirm banyak hehe ❤️

saya pun gatal tangan dah nak beli padahal baru 13 weeks. 😅