scan baby @12weeks

6 weeks nampak kantung shj. 8 week dh nampak baby kecik je. now dh 12 weeks alah comelnya dia.

scan baby @12weeks
14 Các câu trả lời

hihi sy pun hospital scan masa sepuluh week comel je menendang nendang dalam tu .. aktif tgok walaupun kita x dpt rasa lagi pergerakan dia.. happy nya rasa kan sis

sis sy scan 8 week,doktor ckp bby mcm week 6,mcm ni normal ke.heart beat tak kuat.doktor suruh repeat scab minggu lagi 1

2y trước

Sis sy case macam sis. Ada update tak case sis?

saya baru 7w. scan dah nmpak heartbeat. rase mcm nk scan sentiasa je😅

sis boleh tahu bila perlu daftr buku pink?

4y trước

ohhh okeyy trima ksihh😊

alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga dipermudahkan..

comelnya semoga semuanya d permudahkan. aamiin

ni scan 5D ke? saya nk g buat esok

Ni scan apa ye sis. 3d ke

alhamdulillah tahniah sis

alhamdulillah tahniah