tumpang tnya..dlm usia kandungan berapa yg ptut minum susu..sbb ada stgh cakp 2 buln..mohon pncerahan

2 Các câu trả lời

dr dpt tau mengandung nk minum susu pun blh, ada calcium mmg penting utk pregnancy. dan susu pun tk semestinya susu khas utk yg mengandung tu, susu fresh milk biasa pun boleh. susu kambing atau pil kalsium pun ada klu tk boleh telan susu lain.

boleh je bila masa minggu kandungan sebab susu mengandung protein dan calsium