alergik pada telur

Saya xboleh makan telur,semalam termakan sebap emergency lapar,haha..tapi 1mlm tak boleh tido menggaeu sana sini,bangun2 ni,abih 1 badan berbiji2 merah..sapa ada pengalaman nak atasi masalah ni,sebap kite xleh makan ubat sembarangan,huhuhu..saya preggy 17minggu....kalau ada petua nak atasi masalah ni,nak gila dah menggaru ni,skang kat kg,so mmg jauh dari klinik,ahad plak ni..

1 Trả lời

😂😂😂... Sya x blh mkn telur.. asal mkn mesti pening... Last mkn telur masa 5w... Dapur x pnh stok telur. Tkt termin😂😂

5y trước

Saya stop mkn telur,giler 1 badan bengkak,xleh tido menggaru...huhu