Period Delay 3 hari - OPK double line

Hi. Saya TTC cycle yg ke 6.. bulan ni due period saya 24/11, tapi saya dah delay period 2 hari (ikut calendar). Last period first day 25/10. Cycle length saya depends jugak, 28 / 30 / 31 days. Bulan yg lepas 28 days. Saya ada buat test OPK pagi tadi dan naik double line. Saya tak bersemangat lagi nak test UPT takut kecewa balik. Takde major symptom. Masa due sepatutnya period ade mild cramp saja. Kindly advise.

5 Các câu trả lời

the only advise that i can give.. check upt gne trusted brand..