Clearblue pregncy

Saya try guna ni , n then nmpk positif , dan sy ade guna digital jugak dea tulis pregnnt 1-2 🥰 keesokannya sy angkt berat . Trus bleeding , smpai lah hrini , sy guna upt biasa mmg negatif , pi hspital , deorng kata clearblue ni kadang x betol 🤔 betol ke mommy2 smua , sbb ank fes betol je guna ,

Clearblue pregncy
1 Trả lời

Clearblue yg biasa ni kdg boleh jd bleeding line, so nmpk seakan positif pudar. Kalau yg digital tu rasanya org kata yg paling tepat utk detect.

3y trước

puan saya takde niat nak gelakkan puan ..puan yang salah faham ..please baca betul2