Perut besar

Saya tinggi 165cm, berat skg 62kg. Awal2 pregnant sampai 7 bulan memang xde sape perasan saya pregnant. Tapi bila dah cecah 35minggu ni alahai perut ramai yg gerun tengok mcm esok karang dah boleh bersalin. Padahal due lambat lagi 23/5. Doakan saya ye. Anyway sape mcm saya

2 Các câu trả lời

Same la sis..semua pon tegur jalan terkangkang mcm dh nk bersalin. sy sepatutnya due 15/5.. skali 18/4 dh keluar🤭

3y trước

Hahaha... insyaAllah semoga dipermudahkan urusan awk utk bersalin😊