Threaten miscariage

Saya threaten miscariage. Masa mula mula darah keluar banyak lepas makan ubat kuat rahim ada lah saya perlu berjaga jaga? Means tak boleh angkat benda berat, perlu bed rest sebab saya ada baby baru 11 bulan. Boleh ke saya dukung dukung dia? Lagi pun darah saya dah tak keluar.

1 Trả lời

kena berjaga2 sis. banyakkan bed rest. kalau boleh dukung anak pun tak boleh sangat. saya 2 kali threaten miscarriage. kalau boleh banyakkan bedrest ya.

3mo trước

Baik terima kasih🥹 nak tanya sampai bila kita perlu berhati hati ya ke sepanjang pregnant ni? Makud saya contoh mcm bed rest banyak rehat kan diri tu mmng selama 9 bulan ni ke?