buncit lepas bersalin .3 month postpartum

saya tgi 160 berat 55 kg lepas brsalin.dlu 48-49kg. tp skrg ni perut tu liat nk kempis skit la any tips mommies 😂

2 Các câu trả lời

Sama la, part perut tu mcm rupa masa masih mengandung tu.. 🤦‍♀️ Minuman manis pun dah kurangkan.. X tahu dah nak fikir.. Dulu pinggang 25 je, lps nikah blk pinggang dan jadi 32..sampai la nie.. Tang tu x kisah.. Yg kisahnya perut nie hah, mcm mengandung je.. Argh risau.. 😂

1y trước

tu la .sy kuat mnum manis jd menjdi2 mcm ngndung 3/4 bulan. rsanya mcm bloated gitu .klu nk fefeling perut flat kna pkai girdle huhu

Heh, kena kental sikit la. Kurangkan makanan/minuman manis, dan exercise. 🥹 Awak berjalan pun okay, boleh burn calories.