Hi mommies

Ada tk sesiapa yg ada pengalaman lepas bersalin perut mcm kembang sama mcm pregnant? Sbb apa ye tu? Sbb perut sy lps beranak perut tk kempis terus, kembang mcm masih ada isi lagi dlm perut bekung tungku urut semua dah tp org kata nnti kecut la tu. Tp sy tkleh positif dh sbb nk kata buncit gelebeh takde pulak, rupa dia mcm org mengandung lagi 😭😭

1 Trả lời

normal sbb cara pemakanan kita.. kawasan tu mmg payah n ambik masa nk surut..mcm sy sendiri la sbb kurang jg bab2 mkn n senaman..so ank cecah setaun barulh ada perubahan sikit sbbnye kurang mnyusu.mase die dlm fasa kuat menyusu sy ambik makanan x beringat sbb lepas mnyusu je lapar.bayanglah mcm peknen 4 bulan smpai ank2 lain tegur Ade bb lg ke

2y trước

ye kne exercise jelh..jge tang Stu😆..lemak bnyk kt situ