Pasal puting

Dulu ank saya sebelum tido dia suka hisap puting sambil tido ..so senang dia tido skrg dah start cucuk 9 bulan hritu dia start brubah xnk puting ..so susah dia nk lelap sblom Lelap dia Akn gigit bntal dia sambil nngis nangis ..nk tnya dia dh MMG xnk ke atau puting tu hrus tukar baru ##seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Cuba try guna puting baru. Tapi bagi saya lebih baik tak perlu guna puting lagi dah. Kalau dibiasakan, sampai ke besar susah nak pisahkan dengan puting tu nanti. Bagus dah tu dia tak nak puting dah. Guna puting terlalu lama pun tak bagus untuk pertumbuhan gigi. Awak boleh cari cara lain supaya dia senang tidur. Boleh cuba dukung dia sambil dodoi2 sampai dia ngantuk.