Bantuan hamil

Saya test pregrancy 1/3 - positive 3/3 - ada keluar darah 4 hari. Heavy flow jgk 30/3 tu ada rasa cramp. Tapi x keluar darah 1/4 - rasa perut kembung sikit, 4/4 - test positive, 12/4 - sakit pinggang, x de keluar darah 14/4 - ada rasa mcm nak muntah Takde symptoms pe2 mcm mual, sore breast, Masih pregnant lagi ke ? #ingintahu #SeriusTanya #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #newmom #Sharing_dong_Bund #bantusharing

2 Các câu trả lời

tanya doktor. tanya sini expect kami ada super-vision boleh nampak apa jadi dalam perut awak?

pergi klinik scan tvs