Overthinking 😰

Hi ibu2 mngndung, pernah x overthinking tntang physical/muka baby dlm kndungan mcm ada tanda lahir yang jelas kelihatan. Saya tertekan saya taknak fikir tapi tak tahu macam mna nak buang perasaan ni 😭Kadang saya sampai kena panic attack sbb terlampau takut dengan fikiran sendiri #First_time_mom

19 Các câu trả lời

Saya pon sama kadang smpi overthinking pkir yg bukn2 tntang baby😌risau btul harap semuanye ok je doa yg baik2

saya pun sma sis.. sllu fkir mcm tu.. sy pun takut.. 😣 harap² kita sihat² lah dgn bby..

jgn tlmpau fikir doa banyak2 ja supaya anak sehat,kuat dan tidak kurang 1pun 🙏😇😇

saya hanya berdoa,babby sehat,cukup sifat,dn selamat untuk di lahir,tu je yg sy pikir,,,

sy pn sama sis mse prggy.. smua bnda overthinking.. psl bby psl suami 😅 jenuh istifar..

Percaya dgn Allah ye Ibu. Insya Allah akn dibagi baby yg cantik comel soleh/solehah.

sis harus banyakkan berdoa dan berfikir positif... semoga bb sis baik2 saja..

sama lh mommy smpai termimpi2. huhu .. smoga sgalanya baik2 ye mommy

buat apa nak stresskan diri sendiri.doa yg baik2 dah lah utk ank

4y trước

alahai, easy said than done. jangan comment la kalau takat nak comment macam ni.